Vi har råd med tiden

Undertecknad skriver en text för Miljöpartiet Karlstad angående det ”Rådslag om tiden”, som nu genomförs på ett flertal orter över hela Sverige.

För min del var fokus under lördagen kring detta rådslag glädjande mycket på de problem och utmaningar som många människor ställs inför, när allt större krav på flexibilitet kolliderar med känslan av makt över det egna livet, den egna livssfären. Jag hoppas att frågan växer till att bli allt viktigare under de kommande åren, och att det blir ett startskott till något större – något som inte heller blir en angelägenhet enbart för just Miljöpartiet. I just Karlstad deltog också ordförande i Kommunal Värmland, något som gav ytterligare konkreta dimensioner kring frågan om klass och kön, för de som var med. Kommunal bidrar även med en text för Miljöpartiets partiprogramsblogg, något som kan läsas här.

Är du intresserad av att veta mer kring detta rådslag, läs gärna vidare via Mp-bloggars ”Makten över tiden”, som finns här. Bakgrundsmaterial som ger fördjupning återfinns här.

Annonser
Taggad , , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: